Velkommen til Stockfleth DELI – et spisested med plads til alle.

Vi brænder for at lave god mad fra bunden, vi elsker klassiske retter men er også inspireret fra hele verden.
Vores take away er et sundere alternativ, med fokus på velsmag og variation – O.B.S. alt på kortet kan bestilles som take away, samt vores daglige livretter. Det er også muligt at bruge DELIen til selskab, møde eller andet arrangement, vi levere også mad ud af huset.

Vores motto: Hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre det ordenligt!

MENU

DELI DOGS

Andeconfit
Rødkålssalat – sennepsmayo

Nurenberg
Tomatsalsa – cheddarcreme – ristede løg

Krabben
Krabbesalat – syltede rødløg – tangchips

3 stk 65,-
1 stk 25,-

Pandestegt rødspættefilet
Rejer – Dildmayo – rugbrød
85,-

SANDWICH

Røget laks
Avocado – friskost – syltet agurk
85,-

Cæsar sandwich
Toast – kylling – bacon
85,-

Serrano & mozzarella
Pesto – tomat – abrikoschutney
85,-

PLANKER

Klassisk planke
sild – æg & rejer
roastbeef – hønsesalat – kage
135,-

Fiskeplanke
æg & rejer – fiskefilet
røget laks – fiske deller – krabbesalat
165,-

Charcuteriplanke
Serrano skinke – pølse
Fennikelsalami – syltevare

Sødt & Ost

Revet æblekage & makron
Fløde – hvidchokolade – lime
50,-

Chokolade brownie m/peanuts
Karamel – friske bær
50,-

Zuba Anglaise
Chokolademousse
50,-

Oste pr stk 25,-
Røget brie – comté – rød løber
Gederulle – blå kornblomst
Inkl. brød, oliven, kompot

Tavleretter
Kartoffel/porresuppe med bacon & creme fraiche
75,-

Bordbestilling på 8634 1818

AFTENMENU

DELI DOGS

Andeconfit
Rødkålssalat – sennepsmayo –

Nurenberg
Tomatsalsa – cheddarcreme – ristedeløg

Krabben
Krabbesalat – syltede rødløg – tangchips

3 stk 85,-
1 stk 35,-

INDBAGT RØDSPÆTTEFILETER
i vinterurter og flødecreme
Vælg en heldig kartoffel
200,-

FOR/SNACK-RETTER

Chevré chaud
Oliven – honning – ruccola
75,-

Jordskokkesupper
ristede kammuslinger – hasselnødder
120,-

Jomfruhummer
i sprøde ruller
Miso-mayo – wasabi
105,-

Grillede agentinske rejer
Hvidløg – chili – brød
105,-

SANDWICH & BURGERS

Øko-Okse burger
Hakkebøf – løg – cheddar & bacon
Vælg en heldig kartoffel
180,-

Ruben sandwich
Spidsbryst – cheddar – kapersmayo
Vælg en heldig kartoffel
165,-

Sortfod og ged I burger
Skinke – gedeost – porto bello
Trøffelmayo
250,-

STEAK BEARNAISE
Krogmodnet højreb – syltet grønt
Vælg en heldig kartoffel
250,-

SØDT & OST

Chokolade Brownie
Braisseret ananas – vaniljeis
80,-

Pandekager
Passionssirup – vaniljeis
80,-

Oste
Røget brie – comté – rød løber
Gederulle – blå kornblomst
hertil brød, oliven, kompot
pr stk 25,-

3 RETTERS MENU 300,-
Tuncarpaccio 
Okseculotte
Pandekager

Bordbestilling på 8634 1818

LIVRETTER

Hent aftensmaden.
Frisk lavet lige klar til at varme i ovnen.
75,- pr. person

Uge 50

Mandag 10/12:
(Afhentes på Restaurant Stockfleth, Stockflethsvej 12, Ebeltoft, mellem 13:00 – 18:00)
Go’e ben med rodfrugter og bagte løg. Hertil kogte kartofler og agurkesalat

Tirsdag 11/12:
(Afhentes på Restaurant Stockfleth, Stockflethsvej 12, Ebeltoft, mellem 13:00 – 18:00)
Go’e ben med rodfrugter og bagte løg. Hertil kogte kartofler og agurkesalat

Onsdag 12/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Kylling fra hopballemølle i karry og grønt. Med vilde ris og broccolisalat

Torsdag 13/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Kylling fra hopballemølle i karry og grønt. Med vilde ris og broccolisalat

Fredag 14/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Hakkebøf m/ bløde løg og asier. Hertil kartofler, skysauce og dampede grønsager

Lørdag 15/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Hakkebøf m/ bløde løg og asier. Hertil kartofler, skysauce og dampede grønsager

Søndag 16/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Asiatiske forårsruller med rejer og spidskål. Nudelsalat og stegte mel bananer

Uge 51

Mandag 17/12:
(Afhentes på Restaurant Stockfleth, Stockflethsvej 12, Ebeltoft, mellem 13:00 – 18:00)
Korteletter i fad med tomat og champignon. Bagt græskar og ris vendt med urter og grønt

Tirsdag 18/12:
(Afhentes på Restaurant Stockfleth, Stockflethsvej 12, Ebeltoft, mellem 13:00 – 18:00)
Korteletter i fad med tomat og champignon. Bagt græskar og ris vendt med urter og grønt

Onsdag 19/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Kødboller i krydret tomatsauce. Med pasta og ratatouile

Torsdag 20/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Kødboller i krydret tomatsauce. Med pasta og ratatouile

Fredag 21/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Bagt fisk i urter og flødesauce. Hertil Perlebyg og bagte rosenkål

Lørdag 22/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
Bagt fisk i urter og flødesauce. Hertil Perlebyg og bagte rosenkål

Søndag 23/12:
(Afhentes mellem 13:00 – 18:00)
3 stk. uspecificeret smørrebrød (bestilles inden kl 12:00)

Bestilles i webshoppen HER

DELIENS WEBSHOP

I vores webshop kan du købe lækre delikatesser – hjemmelavet pesto, ost, pølser, friskbagt økologisk brød, syltetøj med mere – og bestille dagens livret lige til at tage med hjem.

Besøg Deliens webshop – klik her.

ÅBNINGSTIDER


Mandag-tirsdag: lukket (Livretter afhentes på Restaurant Stockfleth)
Onsdag-søndag: kl. 9.30-21.00
Januar: lukket

Yderligere information på tlf. 86341818
Bestil bord på www.dinnerbooking.com

BOOK ET BORD

STOCKFLETH DELI
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
Mail: mail@stockflethdeli.dk
Tlf: +45 8634 1818

Kontakt os