Velkommen til Stockfleth DELI – et spisested med plads til alle.

Vi brænder for at lave god mad fra bunden, vi elsker klassiske retter men er også inspireret fra hele verden. Vores take away er et sundere alternativ, med fokus på velsmag og variation – O.B.S. alt på kortet kan bestilles som take away, samt vores daglige livretter. Det er også muligt at bruge DELIen til selskab, møde eller andet arrangement, vi levere også mad ud af huset.

Vores motto: Hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre det ordenligt!

MENU

DELI DOGS
Røget kylling 
Spidskål – Gomadressing

Ristet Chorizopølse 
Tomatsalsa – grillet sommergrønt

Avocado & strandurter 
Grov hummus – syltet løg

3 stk 125,-

PÅ RUGBRØD
Pandestegt rødspættefilet
Rejer – dildmayo – rugbrød
95,-

Kartoffelmad & lakserogn
Rygeostcreme – agurker – radiser & purløg
90,-

 

SANDWICH OG SALATER 
Røget laks
Avocado – friskost – syltet agurk
95,-

Vegetar 
Grillet Hallumiost – syltet rødløg & grillet asparges 
85,-

“Den grønneste”
Spinat – ramsløg – asparges – Edamame – agurk & strandurter vendt i Dijondressing
85,-
(tillæg røget kylling 25,-)

Skaldyrssalat
Krabbe – rejer – asparges – spidskål – løg – æbler & dild – persillemayo
125,- 

PLANKER
Deliplanke
Sommersild – æg & rejer – grillet grønt – krondyrspølse – ost & sødt
145,-

Fiskeplanke
Æg & rejer – fiskefilet – røget laks – fiskedelle – krabbesalat
165,-

Husk – vi har forskellige lokale snaps og øl, der passer til vores planker 

Dampede blåmuslinger
Pommes & Aioli
125,-

SØDT & OST 
Revet æblekage & makron
Fløde – hvid chokolade – lime
50,-

Ugens dessert 
Vafler med syltet rabarber 
65,-

Gratineret gedeost 
Bær – nødder – urter 
75,- 

Bordbestilling på 8634 1818

AFTENMENU

UGE 20

3 slags tapas fra hav, mark og skov

Stegt skælbrosme med bulgursalat på urter, beurre blanc toppet med radise crudité

Sprøde pandekager med bær og nougatcreme

2 retter 225,-
3 retter 275,-

Bordbestilling på 8634 1818
Kan også bestilles ud af huset – tlf. 8634 1818

FÆRØSK SURPRISE-MENU 7. JUNI 2019

Fredag 7. juni kl. 18.00-22.00 er Birgir Enni fra Færøerne gæstekok i Stockfleth Deli. Her vil han tilberede færøske på basis af udsøgte færøske råvarer, som kombineres til en 3-rettes færøsk surprise-menu.

Arrangementet er en del af programmet for den færøske flagsejlads, som kommer til Ebeltoft i dagene 6.-9. juni 2019.

3 retter kr. 350,-

Bordbestilling på 8634 1818
Kan også bestilles ud af huset – tlf. 8634 1818

ÅBNINGSTIDER

Mandag-onsdag: kl. 10.00-17.00
Torsdag-lørdag: kl. 10.00-20.00
Søndag: kl. 10.00-17.00

Yderligere information på tlf. 86341818
Bestil bord på www.dinnerbooking.com

BOOK ET BORD

STOCKFLETH DELI
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
Mail: mail@stockflethdeli.dk
Tlf: +45 8634 1818

Kontakt os