SKÅLE

“INCALMO”- SKÅL 

Aoife Soden
1250,00 DKK pr. stk. / each
Skålen er altid i to farver. Den øverste farve i klar transparent glas, den nederste del med en transparent farve. Der er forskellige farver at vælge imellem. Fin størrelse der kan bruges til rigtig mange ting: salat, frugt, chips – valgmulighederne er mange.

 “UNGMØ”- SKÅL 

Anders Raad
550,00 DKK pr. stk. / each
Findes i nuancerne rød, grøn, blå, lilla. Skålen er i transparent klar glas, ilagt de forskellige farver – hvor hver skål har en “hovedfarve”, så som blå osv.. Der er lagt guldblad i, hvor der er små motiver i. Fin lille skål, med ikke så høje kanter.

“MILLEFIORI”- SKÅL 

Charlotte la Cour
730,00 DKK pr. stk.
Herlig lille skål på fod. Skålen findes i farver ala fotoet, med kant og millefiori i andre farver. I øjeblikket er der hvide skåle med blålige millefiori på siden. Farverne på skålene er opakt, foden transparent.

“STRAND-SKÅL” 

Anders Raad
595,00 DKK pr. stk. / each
Fin sandblæst skål med forskellige farver og mønster.
Fine sandblasted bowl with several colours and patterns.

“SAND”- SKÅL 

Karen Nyholm
550,00 / 1400,00 DKK pr. stk. 
Klar skål med “mellemrum” hvor sandet ligger løst i. Virkelig sjov effekt. Findes i to størrelser, og der findes også i serien en brevpresser hvor sandet ligeledes er løst inden i.

“HJERTESKÅL”, SUKKER 

Karen Nyholm
300,00 DKK pr. stk.
Findes med forskellig farve på kanten. Skålen er transparent klar glas – kanten er opakt. Matchende flødekande findes i butikken.

SKÅL “SVÆVE” 

Bellis Møller
900,00 / 1.100,00 / 1.400,00 DKK pr. stk.
Svæve-skålen findes i flere farver. Billede blot eksempel.
Der er 3 størrelser at vælge i mellem, som du kan se
af priserne. Både en fin men også en sjov skål, 
grundet den er dobbelt så bunden / indeni “svæver”.

“HJERTESKÅL” 

Karen Nyholm
650,00 DKK pr. stk.
Hjerteskålen findes i mange forskellige farve-kombinationer. Kanten er altid en anden farve end selve skålen. Det gør den lidt “fræk”. Disse hjerte-skåle er i opakte farver. Der findes ligeledes en endnu større model.