STOCKFLETH DELI

RESTAURANT GLAS IS CLOSED UNTIL TUESDAY 9TH FEBRUARY 2021 due to the latest development in COVID-19 in Denmark. Information about changed opening hours will be updated here.

LUNCH MENU

FROKOSTMENU

Alle retter serveres med friskbagt brød og saltet smør.

Dagens suppe kr. 69,-
Suppe efter årstidens smag – spørg betjeningen

Frisk salat kr. 89,-
Med bagt laks, sprøde salater, massere af urter, syrnet fløde, syltet grønt og ristede nødder
Med plukket kylling, sprøde salater, ristede tern af bacon, bagte kikærter med spidskommen og karrydressing

Frokostanretning kr. 169,-
5 anretninger i små skåle, noget koldt, sprødt, lunt, ost og sødt
(Eksempel: Røget laks med syltet agurk, syltet citron, didl, nødder og rygeostcreme
Cruditesalat vendt i urte vinegret, ristede kerner og linser
Svinemørbrad i svampecreme sauce med surt
2 slags oste med oliven og kompot
Creme brulee med friske bær)

Smørrebrød kr. 90,- pr. stk. | kr. 160,- for 2 stk
Tatarmad af kalveinderlår
Med rå æggeblomme, sprøde chips, surt og friske urter

Kartoffelmad
Med urtemayo, rødløg, ristede mandler og bacon

Roastbeef
Med grov pickles, høvlet peberrod og sprøde løg

Dyrlægens natmad
Med saltkød, hjemmebagt leverpostej og kraftsky

Æg og rejer
Med smilende æg, håndpillede rejer, mayonnaise og syltet citron

Hønsesalat
Med sprød bacon og karse

Sødt til kaffen kr. 69,-
Gateu Marcel
Tæt cremet chokoladekage, serveres med frisk frugt

Nøddetærte
Nøddetærte med karamel og syrnet flødecreme

3 slags oste
Tre forskellige oste med oliven og kompot

 

EVENING MENU

EVENING MENU

FORRETTER

Jordskokkesuppe kr. 92,-
Med bagt hvid fisk, sprød serranoskinke og ristede hasselnødder

Vinterterrine kr. 92,-
Med bagte rødbeder, salater (hjertesalat), surt og sylt samt grov sennep

Beder og gedeost kr. 92,-
Med små salater og sprøde chips samt balsamicoglace

 

HOVEDRETTER

Bøf bernaise af oksemørbrad kr. 279,-
Med hjemmelavede grove fritter, årstidens grønt og bernaisesauce

Dampet fisk kr. 209,-
Med små kartofler vendt i urter, marineret crudite salat og velutesauce med krebsehaler

Braiseret og glaseret nakkefilet kr. 209,-
Med bulgursalat, bagte æbler, timian og scalotteløg dertil cognac glace

 

DESSERTER

Nøddetærte kr. 92,-
Med syrnet fløde og kompot

Creme brulee kr. 89,-
Vanilje og kandiseret frugt

3 slags oste kr. 99,-
Tre forskellige oste med oliven og kompot

BRUNCH

BRUNCH

Sundays from 10.30am – 1.00pm.

Book a toble on phone +45 8634 1818.

 

Friskbagt brød

Croassainter

Skramleæg med bacon

Røget laks

Yoghurt og musli

Friskbagt leverpostej med champignon

2 slags pålæg med tilbehør

Hjemmelavet chokoladecreme

Ost, Brie og marmelade

Frisk frugt 

 

Pris kr. 169,-

OPENING HOURS

RESTAURANT GLAS IS CLOSED UNTIL TUESDAY 19TH JANUARY 2021 due to the latest development in COVID-19 in Denmark. Information about changed opening hours will be updated here.

December:
11.30am–4.00pm & 5.00pm– 10pm, Friday-Saturday
10.30–4.00pm & 5.00pm– 10pm, Sunday (open for brunch)

Further information and table reservations at phone +45 86341818.

RESTAURANT GLAS
Strandvejen 8
DK – 8400 Ebeltoft
Phone: +45 8634 1818

Contact us