STOCKFLETH DELI
RESTAURANT GLAS IS CLOSED UNTIL TUESDAY 9TH FEBRUARY 2021 due to the latest development in COVID-19 in Denmark. Information about changed opening hours will be updated here.
LUNCH MENU
FROKOSTMENU
Alle retter serveres med friskbagt brød og saltet smør.
Dagens suppe kr. 69,-
Suppe efter årstidens smag – spørg betjeningen
Frisk salat kr. 89,-
Med bagt laks, sprøde salater, massere af urter, syrnet fløde, syltet grønt og ristede nødder
Med plukket kylling, sprøde salater, ristede tern af bacon, bagte kikærter med spidskommen og karrydressing
Frokostanretning kr. 169,-
5 anretninger i små skåle, noget koldt, sprødt, lunt, ost og sødt
(Eksempel: Røget laks med syltet agurk, syltet citron, didl, nødder og rygeostcreme
Cruditesalat vendt i urte vinegret, ristede kerner og linser
Svinemørbrad i svampecreme sauce med surt
2 slags oste med oliven og kompot
Creme brulee med friske bær)
Smørrebrød kr. 90,- pr. stk. | kr. 160,- for 2 stk
Tatarmad af kalveinderlår
Med rå æggeblomme, sprøde chips, surt og friske urter
Kartoffelmad
Med urtemayo, rødløg, ristede mandler og bacon
Roastbeef
Med grov pickles, høvlet peberrod og sprøde løg
Dyrlægens natmad
Med saltkød, hjemmebagt leverpostej og kraftsky
Æg og rejer
Med smilende æg, håndpillede rejer, mayonnaise og syltet citron
Hønsesalat
Med sprød bacon og karse
Sødt til kaffen kr. 69,-
Gateu Marcel
Tæt cremet chokoladekage, serveres med frisk frugt
Nøddetærte
Nøddetærte med karamel og syrnet flødecreme
3 slags oste
Tre forskellige oste med oliven og kompot
EVENING MENU
EVENING MENU
FORRETTER
Jordskokkesuppe kr. 92,-
Med bagt hvid fisk, sprød serranoskinke og ristede hasselnødder
Vinterterrine kr. 92,-
Med bagte rødbeder, salater (hjertesalat), surt og sylt samt grov sennep
Beder og gedeost kr. 92,-
Med små salater og sprøde chips samt balsamicoglace
HOVEDRETTER
Bøf bernaise af oksemørbrad kr. 279,-
Med hjemmelavede grove fritter, årstidens grønt og bernaisesauce
Dampet fisk kr. 209,-
Med små kartofler vendt i urter, marineret crudite salat og velutesauce med krebsehaler
Braiseret og glaseret nakkefilet kr. 209,-
Med bulgursalat, bagte æbler, timian og scalotteløg dertil cognac glace
DESSERTER
Nøddetærte kr. 92,-
Med syrnet fløde og kompot
Creme brulee kr. 89,-
Vanilje og kandiseret frugt
3 slags oste kr. 99,-
Tre forskellige oste med oliven og kompot
BRUNCH
BRUNCH
Sundays from 10.30am – 1.00pm.
Book a toble on phone +45 8634 1818.
Friskbagt brød
Croassainter
Skramleæg med bacon
Røget laks
Yoghurt og musli
Friskbagt leverpostej med champignon
2 slags pålæg med tilbehør
Hjemmelavet chokoladecreme
Ost, Brie og marmelade
Frisk frugt
Pris kr. 169,-
OPENING HOURS
RESTAURANT GLAS IS CLOSED UNTIL TUESDAY 19TH JANUARY 2021 due to the latest development in COVID-19 in Denmark. Information about changed opening hours will be updated here.
December:
11.30am–4.00pm & 5.00pm– 10pm, Friday-Saturday
10.30–4.00pm & 5.00pm– 10pm, Sunday (open for brunch)
Further information and table reservations at phone +45 86341818.
RESTAURANT GLAS
Strandvejen 8
DK – 8400 Ebeltoft
Phone: +45 8634 1818
Contact us

