RESTAURANT GLAS ER LUKKET T.O.M TIRSDAG 9. FEBRUAR 2021 i overensstemmelse med de seneste COVID-19-restriktioner. Oplysninger om ændrede åbningstider opdateres løbende her.

 

FROKOSTMENU

FROKOSTMENU

Alle retter serveres med friskbagt brød og saltet smør.

Dagens suppe kr. 69,-
Suppe efter årstidens smag – spørg betjeningen

Frisk salat kr. 89,-
Med bagt laks, sprøde salater, massere af urter, syrnet fløde, syltet grønt og ristede nødder
Med plukket kylling, sprøde salater, ristede tern af bacon, bagte kikærter med spidskommen og karrydressing

Frokostanretning kr. 169,-
5 anretninger i små skåle, noget koldt, sprødt, lunt, ost og sødt
(Eksempel: Røget laks med syltet agurk, syltet citron, didl, nødder og rygeostcreme
Cruditesalat vendt i urte vinegret, ristede kerner og linser
Svinemørbrad i svampecreme sauce med surt
2 slags oste med oliven og kompot
Creme brulee med friske bær)

Smørrebrød kr. 90,- pr. stk. | kr. 160,- for 2 stk
Tatarmad af kalveinderlår
Med rå æggeblomme, sprøde chips, surt og friske urter

Kartoffelmad
Med urtemayo, rødløg, ristede mandler og bacon

Roastbeef
Med grov pickles, høvlet peberrod og sprøde løg

Dyrlægens natmad
Med saltkød, hjemmebagt leverpostej og kraftsky

Æg og rejer
Med smilende æg, håndpillede rejer, mayonnaise og syltet citron

Hønsesalat
Med sprød bacon og karse

Sødt til kaffen kr. 69,-
Gateu Marcel
Tæt cremet chokoladekage, serveres med frisk frugt

Nøddetærte
Nøddetærte med karamel og syrnet flødecreme

3 slags oste
Tre forskellige oste med oliven og kompot


AFTENMENU

FORRETTER

Jordskokkesuppe kr. 92,-
Med bagt hvid fisk, sprød serranoskinke og ristede hasselnødder

Vinterterrine kr. 92,-
Med bagte rødbeder, salater (hjertesalat), surt og sylt samt grov sennep

Beder og gedeost kr. 92,-
Med små salater og sprøde chips samt balsamicoglace

 

HOVEDRETTER

Bøf bernaise af oksemørbrad kr. 279,-
Med hjemmelavede grove fritter, årstidens grønt og bernaisesauce

Dampet fisk kr. 209,-
Med små kartofler vendt i urter, marineret crudite salat og velutesauce med krebsehaler

Braiseret og glaseret nakkefilet kr. 209,-
Med bulgursalat, bagte æbler, timian og scalotteløg dertil cognac glace

 

DESSERTER

Nøddetærte kr. 92,-
Med syrnet fløde og kompot

Creme brulee kr. 89,-
Vanilje og kandiseret frugt

3 slags oste kr. 99,-
Tre forskellige oste med oliven og kompot

 

Bordbestilling på 8634 1818

BRUNCH

BRUNCH

Kom og nyd en lækker brunch på Restaurant Glas, søndage fra kl 10.30 – 13.00.

Ring og bestil bord på tlf. 8634 1818.

 

Friskbagt brød

Croassainter

Skramleæg med bacon

Røget laks

Yoghurt og musli

Friskbagt leverpostej med champignon

2 slags pålæg med tilbehør

Hjemmelavet chokoladecreme

Ost, Brie og marmelade

Frisk frugt 

 

Pris kr. 169,-


ÅBNINGSTIDER

RESTAURANT GLAS ER LUKKET T.O.M TIRSDAG 9. FEBRUAR 2021 i overensstemmelse med de seneste COVID-19-restriktioner. Oplysninger om ændrede åbningstider opdateres løbende her.

 

Bordbestilling og yderligere information på tlf. 86341818

RESTAURANT GLAS
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
Tlf: +45 8634 1818