LEDIGE STILLINGER

LEDIGE STILLINGER

GLASMUSEET EBELTOFT SØGER 

PROJEKTMEDARBEJDER TIL NYINDRETNING

Vil du arbejde på et smukt museum lige ud til Ebeltoft Vig? Vil du være del af et team, der brænder for at skabe oplevelser af høj kvalitet? Vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens glaskunstmuseum?

Stillingen
Museets reception, butik, skiltning, kontorer og cafe skal laves om og flyttes rundt. Du skal visualisere og lede denne nyindretning af museet. Vi har en råskitse, men vi mangler dine ideer og evner for at komme i mål med det ambitiøse projekt, som vi glæder os til at fortælle dig mere om til jobsamtalen.

Nyindretningen skal tage afsæt i en ny visuel identitet, som vi offentliggør i april 2023. Indretningen skal løse praktiske og arkitektoniske udfordringer samt skabe sammenhæng mellem denne nye visuelle identitet og den faktiske museumsoplevelse.

Stillingen kræver øje for æstetiske detaljer, et godt overblik, gåpåmod og kreativitet. Det er en fordel at have erfaring med projektledelse, opsætning af udstillinger eller andet interiør, at kunne basalt håndværk og være god til at skabe struktur. Det er nødvendigt at kunne illustrere ideer.

Du tilbyder
Du evner både at visualisere dine ideer og at facilitere opbygningen af nyt interiør. Det vil sige, at du skal udvikle og tegne (helst digitalt) en plan for den nye indretning i dialog med dine nye kollegaer. Og at du skal lede projektet med selve opbygningen, med hvad det indebærer af praktisk arbejde, indhentning af tilbud, planlægning, kommunikation med håndværkere og frivillige osv. Der er ikke krav til en bestemt uddannelse. Stillingen kan bestrides af og formes efter ansøgerens særlige baggrund i for eksempel håndværk, arkitektur, design, scenografi, museologi eller andet.

Vi tilbyder
Museet tilbyder en social arbejdsplads med stor fleksibilitet, spændende omgivelser og varierende arbejdsopgaver. Du indgår i et lille team, der driver museet i samarbejde med 30-40 frivillige. Vi er fem kontormedarbejdere suppleret af gode kollegaer i reception, butik og på vores glasværksted. Du vil have tæt samarbejde med teamet, da din arbejdsopgave er central i den rebranding, som organisationen gennemgår i løbet af din ansættelse. Du vil desuden have samarbejde med en undergruppe af frivillige på ca. fem mænd, der hjælper museet med udstillingsskift og praktiske opgaver.

Vi tilbyder som udgangspunkt en 6 måneders ansættelse på 37 timer med løn efter aftale. Ugentlig arbejdstid og ansættelsesperiode kan forhandles.

Ansøgning sendes og henvendes til direktør Mikkel Hammer Elming, me@glasmuseet.dk

Ansøgninger modtages senest 1. december, gerne før.

Ansættelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mikkel Elming på telefon +45 42 54 52 50

Om museet
Glasmuseet Ebeltoft er et internationalt museum for glaskunst. Vi udforsker glassets potentialer som kunstnerisk materiale. Med over 1600 værker fra over 40 lande forvalter vi Danmarks største samling af kunstværker i glas. Vi har en exceptionel historie som et lokalt initiativ med international rækkevidde skabt ud af et fællesskab af kunstneriske ildsjæle, passionerede erhvervsfolk og modige politikere. Vi er blandt de vigtigste museer i verden indenfor glaskunst i kraft af vores samling og historie. Museet blev indviet i 1986 i Ebeltofts tidligere toldbod tegnet af den berømte arkitekt Hack Kampmann. I 2006 blev museet udvidet med en moderne tilbygning og glasværksted skabt af arktitektfirmaet 3xN. På årsbasis har museet ca. 40.000 besøgende. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II er protektor for museet.

Fotos fra oven: Glasmuseet fra vandsiden. Butikken, glasværkstedet (fotos: Lars Just). Fra den aktuelle udstilling ‘Stories to Be Told’ – Lene Bødker (foto: Ole Akhøj). 

 

ÅBNINGSTIDER OG PRISER 2022


NOVEMBER - MARTS: Ons-søn 10-16*
APRIL - OKTOBER: Alle dage 10-16*
JULI - AUGUST: Alle dage 10-17

*Åben alle dage 10-17 i uge 7, uge 42 og påskeugen. Lukket 24. 25., 26. og 31. december samt 1. januar. 
Glascaféen er vinterlukket


VOKSNE: 120
BØRN 6 - 17 ÅR: 30
GRUPPER: (min. 20 personer) 20% rabat
HANDICAPLEDSAGER: Gratis
Entrébilletten giver 20% rabat på entréen til Fregatten Jylland, Ree Park Safari og Kattegatcentret indenfor en uge.


KONTAKT


GLASMUSEET EBELTOFT
STRANDVEJEN 8
DK-8400 EBELTOFT
T +45 8634 1799
GLASMUSEET@GLASMUSEET.DK

PROTEKTOR:
HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN

FÅ VORES NYHEDSBREV


 

SPONSORERET AF


KVADRAT