SKÅLE

“FLET”- SKÅL /
“BRAIDED BOWL”

Aoife Soden
Fra 750,00 DKK pr. stk.
Skålene er i forskellige opakte farver. Alle med de karakteristiske gul/orange “flettede” striber på siden. I serien findes der vaser i forskellige højder og former, ligeledes i opakte farver og de let genkendelige farvede striber.

“INCALMO”- SKÅL /
“INCALMO”-BOWL

Aoife Soden
1250,00 DKK pr. stk. / each
Skålen er altid i to farver. Den øverste farve i klar transparent glas, den nederste del med en transparent farve. Der er forskellige farver at vælge imellem. Fin størrelse der kan bruges til rigtig mange ting: salat, frugt, chips – valgmulighederne er mange.

“STRAND-SKÅL” /
“BOWL-LIKE-THE-BEACH”

Anders Raad
550,00 DKK pr. stk. / each
Fin sandblæst skål med forskellige farver og mønster.
Fine sandblasted bowl with several colours and patterns.

“MILLEFIORI”- SKÅL /
BOWL WITH “MILLEFIORI”

Charlotte la Cour
730,00 DKK pr. stk.
Herlig lille skål på fod. Skålen findes i farver ala fotoet, med kant og millefiori i andre farver. I øjeblikket er der hvide skåle med blålige millefiori på siden. Farverne på skålene er opakt, foden transparent.

“SAND”- SKÅL /
BOWL WITH SAND

Karen Nyholm
550,00 / 1400,00 DKK pr. stk. 
Klar skål med “mellemrum” hvor sandet ligger løst i. Virkelig sjov effekt. Findes i to størrelser, og der findes også i serien en brevpresser hvor sandet ligeledes er løst inden i.

 “UNGMØ”- SKÅL /
 BOWL,
 “MAIDEN”

Anders Raad
550,00 DKK pr. stk. / each
Findes i nuancerne rød, grøn, blå, lilla. Skålen er i transparent klar glas, ilagt de forskellige farver – hvor hver skål har en “hovedfarve”, så som blå osv.. Der er lagt guldblad i, hvor der er små motiver i. Fin lille skål, med ikke så høje kanter.

SKÅL MED MOTIV /
BOWL WITH MOTIF

Charlotte la Cour
995,00 DKK pr. stk. 
Skålene er sandblæste og findes med forskellige motiver og farver. Her vises skålen med “cirkel-motiv”.  Skålene kan være opakt eller transparent – eller begge dele i samme skål. 

“HJERTESKÅL” /
BOWL, “HEART”

Karen Nyholm
650,00 DKK pr. stk.
Hjerteskålen findes i mange forskellige farve-kombinationer. Kanten er altid en anden farve end selve skålen. Det gør den lidt “fræk”. Disse hjerte-skåle er i opakte farver. Der findes ligeledes en endnu større model.

“HJERTESKÅL”, SUKKER /
HEART-BOWL FOR SUGAR

Karen Nyholm
300,00 DKK pr. stk.
Findes med forskellig farve på kanten. Skålen er transparent klar glas – kanten er opakt. Matchende flødekande findes i butikken.