“Vi vil bare så gerne have at folk hygger sig lidt mere og giver sig tid til at nyde udsigten – og den gode mad!” -Louise Adelholm & Morten Kronborg

Med udsigt over Ebeltoft Vig til Mols Bjerge danner RESTAURANT KAMPMANN den bedst tænkelige baggrund for et hvil fra gåturen eller museumsbesøget.

I RESTAURANT KAMPMANN står det gode måltid og det hyggelige selskab i centrum. Her serveres klassisk dansk smørrebrød lavet helt fra bunden – som mormor gjorde det – på hjemmebagt maltbrød tilsat lokalt brygget øl og kvalitetskaffe afstemt efter årstiden.

Vælg fra menuen og sammensæt selv din frokost eller “gå planken ud!”

Velbekomme!

FROKOSTMENU & AFTENMENU

Alt vores brød er hjemmebagt & rugbrødet er bagt udelukkende på surdej.
Vi gør opmærksom på, at menuen ændres 
løbende.

 

6 små anretninger på et fad

Frisk paneret fiskefilet med remoulade

Æg, håndpillede rejer & urtemayo

Sild med kapers & syltet løg

Bresaola & kapersbær

Hønsesalat

Chokolade kage med creme fraiche
& appelsin sirup

Dertil rugbrød, friskbagt matlbrød,
& smør
185.-
min. 2 couverter

Med 0,4 l Ebeltoft Gaardbryg øl
245.-

Smørrebrød

Frisk paneret fiskefilet med rejer

Æg toppet med håndpillede rejer & mayo

Hønsesalat, hjemmelavet med tørsaltet
sprød bacon

Roastbeef med remoulade, peberod
& ristet løg

2 stk 120.-
3 stk 165.-

Rørt tatar på smørstegt rugbrød
135.-

To slags oste med maltbrød, knækbrød
& hjemmegjort marmelade
60.-

Verdens bedste
brownie med cremefraiche & appelsin sirup
42.-

 

AFTENMENU ÅBEN FRA 17:30 – 21:00 TORSDAG-LØRDAGE

 

Foretter

Løgsuppe – maltbrød – revet
gammel knas fra Arla Unika

 

Hjemmelavet tarteletter med
høns fra Hopballe Mølle

Gravad laks med rævesauce

50.-

Hovedretter

Hjemmelavet tarteletter med
høns fra Hopballe Mølle

Svinekæber med mos, skysauce
& rødbeder

Kalvespidsbryst med
perberodssauce, kartofler
bagte rodfrugter & tyttebær

Stegt kalvelever, bløde løg med bacon,
kartofler, skysauce & agurkesalat

Rørt tatar, fritter & mayo

120.-

Efterretter

Citrontærte med vaniljeis

To slags oste med
hjemmesyltet valnødder & maltbrød

50.-

 

JULEBORD & NYTÅRSMENU 2017

Stort klassisk julebord, med alt hvad dit hjerte kan begære – lavet på gode gamle gedigne opskrifter. 

Frisk paneret fiskefilet med remoulade & citron

Vagtelæg med håndpillede rejer & citron mayo

Christians Ø sild med tyttebær & creme fraiche

Hjemmelavet leverpostej med tørsaltet bacon

Delikate deller med hjemmelavet rødkål

Dertil rugbrød, maltbrød & smør

195,-

 

Ud af huset 145.-

Arla unika oste med hjemmebagt knækbrød & marmelader

45.-

Fra fredag d 17 dec mod forudbestilling

 

Take Away Nyttårsaften 2017
Restaurant Kampmann

Røgede pil-selv-rejer med chillimayo fra Flyvefisken Ebeltoft

Vagtelæg med trøffelmayo

Bresaola med estragon mayo & maltbrød

Langtidsbagte rødløg, hvidløg med spansk chorizopølse

Spanske kødboller på lam med cirton & rosmarin

3 slags spanske oste med syltede valnødder & æblechutney

Dertil to slags hjemmebagte brød & knækbrød

290,-

 

Desserttapas

Limepanacotta med vanilje

Chokoladetrøffel med maldon seasalt

Klassisk citrontærte med brændt marengslåg

95,-

Kan afhentes mellem kl. 15 & 17:30

Bestilles på 86341818 eller info@restaurantkampmann.dk

ÅBNINGSTIDER

September – oktober
kl. 11-16 alle dage

November – 22. december
kl. 11-16, onsdag-søndag

Lukket fra 23. december og hele januar

BOOK ET BORD

RESTAURANT KAMPMANN
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft
Mail: info@restaurantkampmann.dk
Tlf: +45 8634 1818

Kontakt os